Sisustussuunnittelijoille

Teemme paljon yhteistyötä sisustussuunnittelijoiden ja -arkkitehtien kanssa. Sinun suunnitelmasi - me toteutamme. 

Myymälöistämme löydät laajat materiaalikirjastot niin tapettien, tekstiilien kuin mattojenkin osalta, jotta näet kaikista tuotteista aidon materiaalin sekä värisävyt. Tarvittaessa myös tilaamme sinulle mallipaloja tuotteistamme. Valikoimastamme löytyvät myös julkitiloihin sopivat paloturvalliset materiaalit sekä laivanrakennukseen tarvittavat IMO-tuotteet. Toivotamme sinut tervetulleeksi hyödyntämään kirjastoamme milloin tahansa. Autamme myös sopivan tuotteen löytämisessä tai haastavampien toteutusten suunnittelussa mielellämme. 

Turun ja Helsingin alueen suunnittelijoille tarjoamme myymälöissämme kumppanuusohjelmaa. Valitset itse kuinka haluat työskennellä kanssamme - voit joko toimia tuotteidemme jälleenmyyjänä tai halutessasi hoidamme koko projektin toteutuksen puolestasi suunnitelmasi mukaan. Kysy lisää myymälöistämme, niin kerromme tarkemmin tarjoamistamme eduista.

 

    Muualla Suomessa teemme yhteistyötä sisustussuunnittelijoiden kanssa lähinnä maahantuomiemme tapettien osalta. Mikäli olet kiinnostunut tapeteistamme, voit ottaa yhteyttä suoraan tapettiemme maahantuontiin. Lähetämme sinulle mielellämme tarvitsemiasi mallipaloja. Halutessasi on mahdollista myös ryhtyä tapettiemme jälleenmyyjäksi.